Om oss

Företaget öppnades maj 2009 i Enköping.

 

Anna är utbildad nagelteknolog med ca. 9 år arbetserfarenhet. I grunden är hon tyska och utbildad Ekonom i kommunikation men sedan hon flyttade till Sverige ändrade hon sin riktning och gjorde hennes passion till yrket. Själv har hon haft naglar i snart 17 år och kan fortfarande inte vara utan dem.

2016 blev hon färdig utbildad permanent make-up artist och erbjuder tatueringar på ögonbryn, ögon och läppar.

2018 certifierad SkinLiftPro specialist.

 

Jessica utbildade sig 2012 till nagelteknolog. Hon är tillbaka från sin mammaledighet (3 barn) och erbjuder sina behandlingar som vanligt.

 

Judyta är anställd sedan september 2017 och även hon arbetar som nagelteknolog. Hon är från polen och lever i Sverige med sin familj sedan 2 år tillbaka. Hon pratar väldigt bra svenska och har speciella färdigheter inom nageldesign. 

 

Vi har gått olika kurser för dekorationer, fil teknik, produktskolningar etc. Allt för att kunna erbjuda det senaste inom nagelvärlden och på så sätt hålla jämt en hög kvalitet på våra behandlingar.  

 

Vidareutbildningar, precision, engagemang och produktutvecklingar är ett måste i denna bransch för att alla ska kunna bli nöjda - vilket är vårt största mål. 

 

Vi bjuder på en kopp kaffe/te och en härlig stämning, hjärtligt välkomna! 

 

 

Så hittar du till oss: klick här

 

 

 

 


 

 

Anna Staff

cert. Nagelteknolog

cert. permanent make up artist

cert. SkinLiftPro specialist

 


 

 

 

 

Jessica Bodin

cert. Nagelteknolog


 

 

 

 

 

Judyta Szybowska

cert. Nagelteknolog